14781

Rado namus

Prieglaudoje praleidau:
Metai: Mėnesiai: Dienos:
0 2 13
14781
Rūšis:
Šuo
Miestas:
Kita
Vardas:
Lytis:
Nežinoma lytis
Veislė:
Mišrūnas
Dydis:
mažas (iki 30 cm ties ketera)
Kailio tipas:
trumpaplaukis
Spalva:
juoda, ruda
Sterilizacija:
ne
Skiepai:
ne
Bruožai:
Aprašymas

Eilinė istorija: x žmogus atnešė 5 šuniukus, kurių mamos nebėra………sako, kad tai kaimynų šuniukai, kad šių mažylių mama pabėgo…………….na, istorija nelabai aiški, bet šunyčiai jau pas mus…..”laimės žiburėlis” šviečia jiems palankiai, nes šuneliams trūksta šiandien tik mamos, visa kita – šiltą guoliuką, maistuko, šilumos ir dėmesio – jie turi, gaila, kad tūksta to, ko niekas negali pakeisti ar atstoti…..gaila, kad trečią gyvenimo savaitę pasaulyje skaičiuojantys mažiukai jau niekam nereikalingi. Padėties nelengvina mintis, jog ne šuneliai dėl to kalti, o žmogus, kurio neatsakingumas paverčia gyvūną benamiu ir kuris neretai piktinasi valakataujančiais, sako, jog reikia gelbėti žmones, o benamius………..bet kai žiūri į tokius mažus padarėlius, bet kokia kritika nublanksta, tampa nereikšminga, nes dabar svarbiausi jie……5 mažiukai, kaip kūdikiai, kurie griebia vienas kitam už ausyčių, kojyčių, galvodami, kad ras mamos pienuko….o mes .gyvename jų ritmu ir visai nesunku, kad net pusantro mėnesio reikės juos turėti šalia….nemylėti šių mažylių neįmanoma…….

Tokia istorija……..

KITA TOS ISTORIJOS DALIS – reikia Jūsų paramos. Kol kas nupirkome tik vieną dėžutę pienuko (23 LT.), manome, kad reikės bent dviejų, nes nupirktoji sparčiai tuštėja (46 LT.), dar buteliukai su čiulptuku (du po 10 LT.) ir palutės (20 LT.). Išlaidos per 100 LT.

PADĖKITE, KAS GALITE, Į GYVENIMĄ „LAIMĖS ŽIBURIO” KELIU KOPIANTIEMS MAŽYLIAMS.

Dviejų nebėra, neišgyveno, nes per anksti atskirti nuo mamos, likę trys sparčiai tvirtėja: jau turime dantukus ir nebegeriame pienuko iš buteliuko

Liko vienas šuniukas, kiti jau turi savo namučius

Skelbimo ID: 14781
Skelbimas sukurtas: 2012-07-05
Paskutinis atnaujinimas: 2020-02-21
Peržiūrų skaičius:
Skelbimas išimtas: 2012-09-16