15132

Rado namus

Prieglaudoje praleidau:
Metai: Mėnesiai: Dienos:
0 1 12
15132
Rūšis:
Katė
Miestas:
Kita
Vardas:
Lytis:
patelė
Veislė:
Mišrūnas
Dydis:
Kailio tipas:
trumpaplaukis
Spalva:
balta, juoda
Sterilizacija:
taip
Skiepai:
ne
Bruožai:
Aprašymas

Graži, miela, rami katytė. Jai 3,5 mėnesio, broliai ir seserys jau turi namučius, o ši kažkaip užsiliko, tikimės, kad pas mus neilgai….Katytėi buvo pavykę – kurį laiką ji gyveno namučiuose, bet sąlygos ten nekokios……per kelis mėnesius pas šeimininką prisirinko blusų, niekas nepasirūpino katytės nukirminimu, skiepais, o gyveno pas tą patį šiuo metu vis minimą vyrą, kuris katytes pavakariukais išvaro į lauką ir ši kelių mėnesių katytė visą naktį turi kažkur glaustis. Negalėjome palikti jos tokiuose namuose. Dabar katytė išprausta, kublusinta ir nukirminta, jai šilta mūsų savanorių namuose. katytė laukia naujų šeimininkų,…taigi ieškome jai naujų namų

2012 – 11 – 27 Ji patiktų kiekvienam, ieškančiam juodai baltos katytės. Kai žiūrim į ją, besimėgaujančia savanorio namų šiluma, šypsomės ir sakome, jog šiai katytei pasisekė…bent nebešąla naktimis, glausdamasi kokioje daržinėje…Kaip ji gražiai prižiūri mūsų mažuosius jau ketvirtą savaitę skaičiuojančius katinukus. Stebi gulėdama ant kėdės, kartais nušoka, gražiai ir švelniai su koja paliečia arba atsigula ir laukia, kol mažieji priartėja, ima mėginti užsiropšti… tada pabėga, kai ateina vakaras, jos ritualas – nuprausti katinukus ir pasiausti: bėgioja, bėgioja ir vėl miega. Mielas gyvūnėlis.

Paskiepyta

Ji, ko gero, nebeatsimena, kaip kas vakarą būdavo išprašoma į lauką, bet jau užsibuvo pas mus……žaisminga, pašėlsta su mažąja 1,5 mėn. katyte, nustemba, kai uždarome į narvelį, bet greit susitaiko ir ramiai laukia, kada bus išleista……jai gerai pas mus, tik mes laukiame skambučio….gal kas nors teirausis dėl šios katytės?

Pagaliau ir ji turi savo namučius. Su naujais šeimininkais sutarėme susiskambinti pavasarį dėl katytės sterilizacijos

Skelbimo ID: 15132
Skelbimas sukurtas: 2012-11-15
Paskutinis atnaujinimas: 2020-02-21
Peržiūrų skaičius:
Skelbimas išimtas: 2012-12-27