Beilis

Rado namus

Prieglaudoje praleidau:
Metai: Mėnesiai: Dienos:
0 5 13
Beilis
Rūšis:
Šuo
Miestas:
„Lesė“, Vilniaus skyrius
Vardas:
Beilis
Lytis:
Beilis
Veislė:
Mišrūnas
Dydis:
vidutinio ūgio (30-60 cm ties ketera)
Kailio tipas:
trumpaplaukis
Spalva:
juoda, ruda
Sterilizacija:
ne
Skiepai:
taip
Bruožai:
draugiškas, neišauklėtas, reikalauja daug dėmesio, tinka gyventi tik namuose, žaismingas
Aprašymas

Beilis su sesutėmis 2021 metų rugpjūtį buvo rasti Lentvaryje… tam dadadaan…. bulvių maiše… Taip, perskaitėte teisingai. Keturių šuniukų kažkas nusprendė atsikratyti tiesiog kaip daržoves sukrovęs į maišą. Mažyliams pasisekė, kad maišas užkliuvo į prieglaudą kompaniją ir atvežusiam vyrui.

Neilgai trukus, paūgėję ir sulaukę būtinų procedūrų, visi mažieji neklaužados iškeliavo į namus. Beilis – taip pat. Bet po dviejų mėnesių vaikinas buvo gražintas, nes šeimininkams nepavyko sėkmingai susidoroti su  tekusiomis atsakomybėmis.

Dabar Beilis tiesiog trykšta energija, išėjęs į lauką elgiasi kaip tikras padaužiukas, laksto kaip pašlęs. Jis viską padarytų, kad gautų kuo daugiau žmogaus dėmesio! Maža problemėlė: nors Beilio sesutės, mūsų žiniomis, sparčiai mokosi, bet Beilis grįžo toks pats padaužiukas, koks buvo prieš tuos kelis mėnesius. Todėl dabar su juo dirba savanoriai: po truputį moko atlikti reikaliukus lauke, o ne narve, pratina prie tvarkingų žaidimų, lavina smegenis mokydami naujų komandų.

Labai tikimės, kad Beilis suras tuos namus, kuriuose gaus daug dėmesio ir meilės, kur galės kokybiškai iškrauti savo per kraštus trykštančią energiją. Beilis dar tikrai turi ko išmokti, tad labai vertins atsakingus šeimininkus 🙂

Skelbimo ID:
Skelbimas sukurtas: 2021-09-19
Paskutinis atnaujinimas: 2022-05-29
Peržiūrų skaičius:
Skelbimas išimtas: 2022-05-29