Spaikas

Rado namus

Prieglaudoje praleidau:
Metai: Mėnesiai: Dienos:
2 5 0
Spaikas
Rūšis:
Šuo
Miestas:
„Lesė“, Vilniaus skyrius
Vardas:
Spaikas
Lytis:
Patinėlis
Veislė:
mišrūnas
Dydis:
mažas (iki 30 cm ties ketera)
Kailio tipas:
ilgaplaukis
Spalva:
ruda
Sterilizacija:
taip
Skiepai:
taip
Bruožai:
draugiškas, reikalauja daug dėmesio, tinka gyventi tik namuose
Aprašymas

Spaikas panoro prisistatyti jums pats, tai kaip ir neturėjome teisės savo globotinio neklaustyti. Perduodame žinutę.

„Esu Spaikas ir, sakyčiau, gana gerai man šis vardas buvo parinktas. Kai pagalvojate apie Spaiką, iškart prieš akis toks jaunas, greitas šuneliukas, ane? Tai žinokit, ne taip labai aš jau ir skiriuosi. Man maždaug 8 metai, nelabai primatau, sunkiai ir prigirdžiu (pelkėje gyvenimo sąlygos nebuvo pačios geriausios), tai kartais atsitrenkiu į kokią stalo koją, kartais ir į pusnį. Truputį pavairuot mane reikia, bet vairuotojo pažymėjimo užtat nereikia 😁 Juokiasi jaučiu iš manęs kartais tie savanoriai, bet prižiūri, glosto nuolat, akytes gydo, tai myliu aš juos vistiek labai, o jei laiką praskaidrinu – tai tik dar fainiau.

O šiaip tai labai įdomus man visas gyvenimas, įdomu su žmonėmis bendrauti, įdomu vaikščioti, mėgstu viską uostyti, viską valgyti (vieni jutimai susilpnėję, užtat kiti ohoho), visur dalyvauti kartu ir esu pasiruošęs nuoootykiaams! Dar man senjoro etikėtės prašau nekliuoti, į Bimuko, senjorų suvažiavio pirmininko, postą nesikėsinu, galvoju, kad smarvės dar kiek daugiau turiu, galiu dar varyt ir varyt.

Žodžiu, esu KAIP TIK TOKS, kokio reikia – puikus pasivaikščiojimų ir kambario draugas, kuris per daug nevargins savo energija ir nesugriaus namų. 🥰 Žinau, kad jau norit manęs, tai atvarykit į prieglaudą, pabendrausim, apuostysiu, nuspręsim ar limpam vieni kitiems. Bet išrankus nesu, tai tikiuosi, kad ilgai prieglaudoj neužsibūsiu, noriu greičiau savo narvelį kitiems nabagiukams užleisti. Velnias žino kiek dar kokiose pelkėse tokių kaip aš badziojasi…”

Skelbimo ID:
Skelbimas sukurtas: 2021-10-24
Paskutinis atnaujinimas: 2024-03-07
Peržiūrų skaičius:
Skelbimas išimtas: 2024-03-07